Hardware

Elke situatie is anders. Daarom is een advies op maat de beste oplossing. Met onze kennis en ervaring denken we graag met u mee. Samen bepalen we welke hardware het beste bij uw wensen past.

Kwaliteit is voor ons een sleutelwoord. U vindt het in al onze producten, diensten en adviezen. Met de hardware die we leveren, garanderen we kwaliteit en duurzaamheid.


Servers

Van basisinrichting tot een volledig netwerk, we bieden serveroplossingen die aan al uw wensen voldoen. Onze HP-Servers zijn van hoogwaardige kwaliteit en leveren prestaties die u van bedrijfsautomatisering mag verwachten.

 


WiFi

Volledig beheerde oplossingen voor een krachtig en breed inzetbaar WiFi-netwerk. Het UniFi WiFi systeem is een schaalbare oplossing die is ontworpen om snel in te zetten en gemakkelijk te beheren. 

 


Computers & notebooks

Betaalbare en krachtige computers & notebooks, zeer geschikt voor zowel offline als online applicaties. Dankzij de A-kwaliteit hardware krijgt u altijd apparatuur die past bij al uw wensen.

 


Networking / routers / switching

Netwerkoplossingen voor zowel MKB als particulier. Wij leveren hoogwaardige apparatuur van HP, Draytek en Zyxel.

 


VoIP telefonie

Voor VoIP telefonie werken we met Yealink. Dat merk combineert spraak, video én data. Het assortiment biedt degelijke producten voor elke doelgroep en gebruikssituatie. Zo leveren we online centrales en kunnen we uw telefonie voorzien van de juiste toestellen.