Uitgebreide bescherming voor uw data

Een backup maken van data is voor veel bedrijven inmiddels routine. Maar is die routine niet te vanzelfsprekend geworden? Oude methoden en technieken voldoen niet meer aan nieuwe eisen rond bijvoorbeeld privacy en efficiency. ALFA PRO Systems, Gold partner van KeepItSafe, is uw full-service databeveiligingspartner – en onze oplossingen bieden naadloze, continue bescherming voor uw digitale business , ongeacht waar uw data zich bevindt.

  KeepItSafe® Online Back-up

De veiligste, schaalbare en eenvoudig te beheren online back-up en on-demand data recovery service in de sector — en de enige wereldwijde cloud back-up oplossing die dag en nacht continu beheerd en bewaakt wordt.

  KeepItSafe® DR

Een alles-in-één disaster recovery en online back-up oplossing — een volledig beheerde en bewaakte DRaaS die data op verschillende offsite servers repliceert en beschermt, en een failover-mechanisme voorziet in het geval van een noodsituatie.

  KeepItSafe® Mobile

Krachtige endpoint back-up, bestandsdeling, samenwerking, en preventie van dataverlies in één oplossing. KeepItSafe Mobile biedt IT managers de controle die ze nodig hebben om hun bedrijf te beschermen tegen onvoorziene datarampen.

Wilt u meer weten, maak dan een afspraak met een van onze mensen voor een professioneel advies.