ALFA PRO IT in Coronatijden

ALFA PRO IT in Coronatijden

Corona deelt rake klappen uit. Wie actief is in de sierteelt of AGF branche, weet dat maar al te goed. Samen moeten we het gevaarlijke virus te lijf. Ook wij volgen daarom de richtlijnen van het RIVM. Inmiddels werkt het merendeel van onze medewerkers thuis. Persoonlijke afspraken proberen we te voorkomen; voor uw en onze veiligheid maken we tijdelijk liever gebruik van Skype, Facetime of andere communicatiemiddelen.
Intussen geldt nog altijd: Heeft u problemen mét of vragen óver onze software, stuur dan een mail naar servicedesk@alfapro.com. Óf gebruik het speciale serviceformulier op onze site. Uw vraag komt dan meteen op de juiste plek terecht. We maken een ticket aan en komen zo snel mogelijk voor u in actie.

Let op: Bij echt spoedeisende zaken of calamiteiten kunt u natuurlijk 24/7 bellen naar 071-40 211 91.

We blijven dus paraat om u te ondersteunen. Oók als het gaat om apparatuur, voorzieningen en software om ‘thuiswerken’ voor uw bedrijf of organisatie mogelijk te maken.
   
Tot slot: Het spreekt voor zich dat we onze gebruikelijke informatieve inloopochtenden even opschorten. Zodra het weer veilig kan én mag, hoort u van ons.

Wees voorzichtig en – vooral – blijf gezond!